Nyheter

Disse dagligvarene har steget mest i pris

Disse dagligvarene har steget mest i pris
Egg steg med 17,9%.
Publisert Sist oppdatert

Prisen på matvarer steg med 7,6 prosent fra februar i fjor til februar i år. Særlig sjokoladeprisen har steget kraftig.

Følgende matvarer hadde en høyere prisvekst enn 10 prosent fra februar i fjor til februar i år.

* Kokesjokolade: 48,4 prosent

Prisen på matvarer steg med 7,6 prosent fra februar i fjor til februar i år. Særlig sjokoladeprisen har steget kraftig.

Følgende matvarer hadde en høyere prisvekst enn 10 prosent fra februar i fjor til februar i år.

* Kokesjokolade: 48,4 prosent

* Melis og kandissukker: 41,1 prosent

* Spisesjokolade: 25,4 prosent

* Ketsjup og sennep: 22,5 prosent

* Sjokoladedessert: 19,8 prosent

* Ris: 18,8 prosent

* Annen fersk fisk: 18 prosent

* Egg: 17,9 prosent

* Middagsbasiser: 16,9 prosent

* Sukker, farin og raffinade: 14,9 prosent

* Mel: 14,4 prosent

* Olivenolje: 13,3 prosent

* Fersk torsk: 12,9 prosent

* Salsa, dipp og chutney: 12,2 prosent

* Postei/paté: 12,1 prosent

* Kakao og sjokoladepulver: 12 prosent

* Juice og nektar: 11,9 prosent

* Kål: 11,7 prosent

* Smør: 11,6 prosent

* Småkaker: 11,4 prosent

* Farseprodukter av sjømat: 11,2 prosent

* Pølser: 11 prosent

* Hermetisk sjømat/sjømat i lake: 10,8 prosent

* Fryst torsk: 10,5 prosent

* Supper og kraft: 10,3 prosent

Kilde: Statistisk sentralbyrå

(NTB)

Bjeffet frem av Labrador